21 inspiratiewoorden voor je december content kalender!

Met deze 7 inspiratiewoorden voor je december content kalender komen we in totaal al op 21 inspiratiewoorden! Dat is een mooie voorraad aan content voor je social mediakanalen en blog waar jij nu al rustig aan kunt werken vóór de decemberdrukte zich in volle hevigheid aandient.

Aan het einde van de Challenge hebben we 35 inspiratiewoorden, een voorraad aan geplande content en de meeste inspiratiewoorden zijn niet alleen op december, Sinterklaas, Kerst of Oud & Nieuw van toepassing maar kun je dus vaker in voor je content ideeën gebruiken!

Inspiratiewoorden week 51

Week 51 loopt van maandag 14 december tot en met zondag 20 december.

 1. Evenementen of acties:
  Voor het nieuwe jaar of zelfs dit jaar nog!
  Welke leuke evenementen ga jij nog bezoeken of organiseren? Dit is een mooie tijd om ze onder de aandacht van je publiek te brengen! Misschien doe je nog een last-minute actie: promoot hem.
 2. Blunder:
  Wat is een leuke blunder die je wilt delen op je social media? Deze hoeft niet over Kerst te gaan. Maak je publiek aan het grinniken en vraag hen ook om hun blunder te delen.
 3. Inzicht:
  Welk inzicht heb jij dit jaar gehad, waar je echt veel van hebt geleerd? Dit kan een persoonlijk inzicht zijn geweest, maar ook een zakelijk inzicht. Wat wil jij je publiek meegeven als Parel van Wijsheid en Inzicht?
 4. Familie:
  Zonder familie en hun steun redden we het vaak niet! Zet iemand in het social media-zonnetje (met hun goedkeuring) en deel waarom diegene voor jou zo belangrijk is (geweest). Enne: familie is niet altijd een bloedverwant 😉
 5. Kerstborrel: Ja of nee?!
  Love it or hate it? Waarom zou jij juist wel of absoluut niet een kerstborrel willen bijwonen of organiseren? Wat was de leukste of ergste waar je ooit bent geweest?
 6. Mooiste cadeau
  Gekregen voor een eerdere Kerst, of gewoon op een willekeurig ander moment in je leven of dit jaar. Wat was het cadeau & waarom was het voor jou het mooiste cadeau?
 7. Inspirerend persoon
  Of merk.
  Waarom is dit zo voor jou?
  Wie of wat is jouw grootste inspiratiebron? Wie volg jij op de voet en van wie vindt jij alles geweldig wat diegene doet? Dit kan een persoon zijn maar ook een merk, een ander bedrijf. Vertel je publiek wie, wat en waarom en wie weet inspireer jij hen daarmee wel!
inspiratiewoorden december content

Tip!

Stel altijd (of zoveel mogelijk) een wedervraag aan je publiek! Zo laat je hen merken dat jij openstaat voor communicatie en verbinding wilt maken. Dat jij niet alleen aan het zenden bent, maar ook oprecht geïnteresseerd bent in jouw publiek.

Reageer ook op alle opmerkingen, negatief of positief, ze horen er allemaal bij! Zo word jij een echt mens in plaats van een digitale foto- & praatjesdeler op je social media. En je leert je publiek goed kennen, waardoor je ze steeds beter van dienst kunt zijn met jouw content!

December Content Challenge-op tijd starten

December Content Challenge 2020!

December is druk! Met de december content challenge maak je blogs en social mediabericht op voorraad voor december, ruim op tijd!

social media content december inspiratie

Social media content ideeën voor december

Zeven inspiratiewoorden om je social media content in december van ideeën te voorzien, met tips voor het schrijven van die posts!

content sessies

Wil je liever meer hulp bij het bedenken en schrijven van je (december) content, dan kun je bij mij een content sessie boeken!
In een content sessie nemen we je bestaande content door en help ik je aan nog meer ideeën waar jij je social media en je blog mee kunt vullen. 

Liever alles laten doen, zodat jij je fijn op de zaken kunt focussen waar jij je meeste energie uithaalt? 
Huur mij in om je teksten voor je te schrijven. Daar haal ik heel veel energie uit en dat merk jij in de teksten die ik je aanlever!

Succes!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights