Doe content sessies voor creatieve blogideeën!

Een content sessie helpt je om inspiratie op te doen voor nieuwe, frisse ideeën om te plaatsen op je website, blog, social mediakanalen en offlinekanalen.

Nieuwe content bedenken kan overweldigend zijn, zelfs demotiverend wanneer je het gevoel hebt dat alles wat er in je opkomt niet goed genoeg is…als er al een idee opkomt.

Daar helpt een content sessie bij: sparren met mij (alleen of in een kleine groep) om ideeën op te doen. Ik help je om een content kalender te vullen op basis van je social mediakanalen, je blog (eventueel) en de frequentie waarmee je content nodig hebt.

Aan het einde van een sessie ga jij gemotiveerd aan de slag met een kalender vol goede ideeën!

Een content sessie helpt je op weg wanneer je ideeënstroom opgedroogd lijkt te zijn.

Hoe gaat een content sessie in zijn werk?

Of het nu content voor je blog, je social mediakanalen of allebei is, de eerste belangrijke stap is je bedenken wat voor doel je content moet dienen!

De eerste stap is dan ook om dat duidelijk voor ogen te krijgen; dit is de basis.

Een sessie duurt een dagdeel, van de eerste stap tot een lading nieuwe ideeën voor je content. Daarbij nemen we ook de tijd om geschikte call to actions te bedenken en hoe jij je content vanuit je blog op je social mediakanalen kunt promoten.

Ik bied content sessies aan voor:

  • frisse, inspirerende blog content
  • krachtige social media content

Aan het einde van een sessie vullen we samen jouw content kalender in. Deze is voor een volle kalendermaand, zodat jij aan het einde van de sessie helemaal klaar bent om los te gaan met je content.

 

Wat is een content kalender?

En waarom heb jij die echt nodig?!

Een content kalender geeft je een overzicht voor een bepaalde periode (week, maand, kwartaal, jaar) met daarin de berichten die jij gaat plaatsen op je website, blog, social media en/of offlinekanalen.
Het grote voordeel is natuurlijk: OVERZICHT!

Met dat overzicht weet jij precies wanneer er wat online gaat komen. Je ziet in één oogopslag waar je aan moet werken en wat al klaar staat. Je kunt vooruit werken wanneer jij daar tijd voor hebt. Dat alles geeft RUST.

En waar jij zelf niet aan toekomt? Dat kun je makkelijker uitbesteden, want jij weet wat er wanneer geplaatst wordt, immers!

Ook jij kunt er vandaag één beginnen voor je bedrijf!

Voor je blog

In deze content kalender plaatsen we alleen de blogposts. Zo kun je een overzicht creëren voor de teksten die je nog wilt schrijven en plaatsen.
Het geeft je een tijdlijn wanneer je bijvoorbeeld research moet hebben afgerond en wanneer de tekst klaar moet staan voor publicatie.

Voor je social media

Alle verschillende social mediakanalen kunnen erg verwarrend worden zonder een overzichtelijke kalender! In deze content kalender verwerken we alle teksten, call-to-actions en andere kenmerken per social mediakanaal.

Op veel social mediakanalen ‘moet’ je dagelijks een bericht (of meer) plaatsen. Telkens frisse content bedenken kan dan echt een karwei worden…

alles-in-1

Heb je liever een alles-in-1 overzicht? Dan is de complete content kalender iets voor jou.
Hierin voegen we alle content voor je blogs en social media die jij wilt inplannen samen en dat geven we een overzichtelijke lay-out. 

Wat kan ik voor je doen?

content sessie in een kleine groep

 

In een kleine groep (max. 6 personen) gaan jullie onder mijn begeleiding de content sessie doorlopen.

Deze sessie duurt 3 tot 4 uur, afhankelijk van groepsgrootte.

Aan het einde van de sessie vullen we een content kalender voor een maand in, zodat iedereen direct aan de slag kan met de nieuwe, frisse killer content ideeën!

Een groep van maximaal zes personen kunnen mensen uit één onderneming zijn of zes mensen uit verschillende ondernemingen.
Wil je een sessie boeken met maximaal zes personen uit één onderneming, neem dan gerust contact op!
Wil je graag als solo-entrepeneur een groepssessie bijwonen, houdt dan deze pagina in de gaten! Hier zal ik data gaan plaatsen waarop je je kunt inschrijven.

Voor deze sessies prik ik vaste data, waarop iedere belangstellende zich kan inschrijven.
Deze data zullen duidelijk op de website vermeld worden!

 

Content sessie 1 op 1

 

Samen met mij ga je jij al je originele ideeën tevoorschijn toveren. Alle aandacht ligt bij jou, zodat jij je helemaal kunt laten gaan om eruit te halen wat erin zit. Geen afleiding, geen stress, alleen persoonlijke begeleiding voor jouw ideeën.

Een content sessie voor blog content met social mediapromotie duurt een dagdeel:

  • van 9 uur tot 12 uur of
  • van 13 uur tot 16 uur

Een content sessie alleen voor social mediacontent boek je per uur.

Aan het einde van de sessie ga je gewapend met je nieuwe, ingevulde content kalender naar huis!

Ben JIJ toe aan die frisse stroom nieuwe ideeën om je blog en/of social mediakanalen mee op te vrolijken? Neem dan contact op of boek direct een sessie!

Geverifieerd door MonsterInsights