Over Judith

Je 'Over mij' pagina gaat over je klant en jou!

Ben jij als ondernemer aan het worstelen om het juiste gevoel in je woorden te leggen, om al het moois en waardevols wat je wilt delen met je doelgroep te verwoorden?

Weet je dat je teksten nodig hebt, waarmee  je jouw ideale klanten kunt aantrekken?
Is dat (absoluut) niet jouw hobby maar een vervelend noodzakelijk kwaad, waar je telkens weer tegenaan loopt?

Laten we dan onze krachten bundelen!

Ik geef jou de woorden die jij en je bedrijf nodig hebben om verbinding te maken met jouw Ideale Klant.

Door te luisteren naar jouw verhalen, je passie voor je onderneming en je dromen voor de toekomst kan ik de persoonlijke teksten schrijven die jij nodig hebt voor je website, social media en offline media. 

Hiermee wordt jouw online vindbaarheid beter en zal je Ideale Klant jou beter kunnen vinden!

Ik was, met veel liefde en toewijding jarenlang Thuisblijfmoeder voor mijn zoon. Mijn keerpunt diende zich aan toen ik mij redelijk ineens begon te beseffen…dat ik niet meer zoveel nodig was. Zoonlief werd heel snel zelfstandig. En zo hoort het ook. Maar…wat moest ik nu?

Het was tijd om mijn droom te gaan najagen: schrijver zijn!
Verhalen vertellen om de wereld een fijnere plaats te maken, met positieve en inspirerende verhalen van mezelf en van anderen.

Ik wil de verhalen vertellen van anderen, zodat hun verhalen diegenen kunnen bereiken die het nodig hebben. Zodat de verteller en luisteraar elkaar kunnen vinden.

Het resultaat? Een nieuwe verbinding waar beide partijen winst uit behalen.

In juni 2020 richtte ik mijn onderneming op: De Beschrijfster.

Een naam die voor mij alles omvat wat ik als mijn Droombaan zie: het Beschrijven van verhalen om anderen te helpen hun dromen waar te maken.

Je bent nooit te oud om je dromen waar te maken!

Ondernemer op mijn 45ste!

Ik zoek altijd naar verhalen, groot en klein. En weet je, ik vind er zoveel! Iedereen heeft ze en omdat iedereen uniek is en zijn of haar eigen leven leidt, zijn alle verhalen uniek.

Heerlijk vind ik het, om te luisteren naar mensen die vertellen over hun passie, over dingen waar ze hun enthousiasme van gaat branden. Ik leer van hen, van wat ze vertellen, want dat zijn andere dingen dan die ik tot dan toe wist. Want het zijn hun dingen, uniek en persoonlijk.

Ik zie de verhalen in de losse flodders van een gesprek, vraag door naar diepere lagen of andere invalshoeken. Meer informatie, meer brandende passie in het vertellen. Daar komen de mooiste en meest onverwachte verhalen uit tevoorschijn. Zo mooi!

Ineens had ik geen tijd meer te verliezen… Na binnen tien maanden tijd drie dierbaren te hebben verloren, wist ik: de tijd is onvoorspelbaar. Wat nu is, zal nooit meer zijn.
Het is tijd om actie te ondernemen!

Iedereen heeft verhalen en alle verhalen hebben hun eigen kracht.

Ik vertel graag verhalen en het liefst op verschillende manieren! Via:

 • Blog teksten: 
  Met een blog leg jij een bibliotheek aan waar jouw doelgroep vaak terug kan komen om van jouw expertise te leren. Jij vertelt over die expertise, ik Beschrijf je blog teksten voor jou.
  Zowel zakelijke blog teksten als lifestyle blog teksten schrijf ik met veel enthousiasme!
 • Webteksten:
  Vanuit jouw unieke krachten als ondernemer en als persoon achter de onderneming Beschrijf ik je webteksten die jouw doelgroep raken. Zo kun jij je website vullen met de woorden die jou het beste Beschrijven, persoonlijk & sprankelend. Helemaal ‘jij’!
 • Blog check uitvoeren: 
  Verhalen van anderen lees ik ook graag!  Jij hebt je hart en ziel in je tekst gestopt, ik kijk met je mee of er foutjes in zitten of verbeteringen mogelijk zijn.
 • Social media:
  Met jouw verhalen en blogs heb je een weldaad aan content voor al je social media! Ik maak blog snacks of met een content kalender.
  Mijn favoriete oproep?
  Foto zoekt Tekst!
  Met jouw prachtige, eigenzinnige foto’s en mijn teksten kun jij jouw social mediavolgers enthousiast maken voor je onderneming.

Meer weten over De Beschrijfster?

Hai! Ik ben Judith, groot liefhebber van woorden, teksten en verhalen. Een dag niet geschreven is een dag…lichtelijk in de war! Ik hou van verhalen: fantastische verhalen en verhalen van echte mensen, van ondernemers zoals jij en ik.

Denken aan mijn toekomst

Vol plezier ben ik jaren thuisblijfmoeder van onze zoon geweest; ik had het niet willen missen! Maar, mijn kleine jongen wordt groter en hij heeft zijn moeder steeds minder nodig…

Voor mij kwam het moment om te bedenken wat IK met mijn leven zou willen doen. Terug een winkel in was voor mij geen optie meer; ik wilde iets anders, iets waar ik me met hart en ziel op kon storten.

Puur toevallig kwam ik via een zoekopdracht (naar een totaal ander onderwerp!) op Google de term ‘Corporate Storytelling’ tegen en…ik was gegrepen! Wat waren deze fantastische woorden die een heel vakgebied bleken te zijn?

Na het nodige speurwerk was ik volledig geïnspireerd en besloot ik dat dit mijn toekomst zou zijn: verhalenverteller, schrijver van de avonturen van kleine (en grote) ondernemers.

De Beschrijfster Judith in het wild bij het Sneekermeer

Studie

En zo begon ik aan mijn hbo-studie Communicatie en multimediadesign via de LOI. Ik startte met de module ‘Concepting en storytelling’, recht op mijn doel af. Het ging me zeer goed af en het smaakte naar meer!

Het propedeusejaar heb ik ook met zeer goed gevolg afgelegd…maar het was me te breed. Ik wilde precies op mijn doel af, zonder omwegen en afleidingen. Na het propedeusejaar pakte ik nog een tweetal modules op, ‘contentmarketing’ en ‘social media en Google’. Daarmee vond ik dat ik er klaar voor ben!

Op naar mijn Droombaan: Storyteller en tekstschrijfster zijn.

Geverifieerd door MonsterInsights