Tekstschrijver uit Sneek

Heb jij deze tekstschrijver uit Sneek nodig? Laten we eens kijken!

Teksten voor je website, je schrijft ze niet even ‘zomaar’! Je wilt dat ze over jou, als ondernemer en eigenaar van je prachtige zaak, vertellen wat jouw missie en passie is. Dat mensen voelen dat ze jou willen inhuren!

Maar met een klein budget en weinig tot geen kennis om zelf die sprankelende teksten te schrijven, wordt je website er niet beter op…

De Beschrijfster is jouw tekstschrijver uit  Sneek! Ik ben er voor zzp’ers en andere (kleine) ondernemers die hulp nodig hebben om hun teksten te schrijven.

Tekstschrijver Sneek: De Beschrijfster

Judith, De Beschrijfster is een tekstschrijver in Sneek. Dankzij de komst van online vergadermogelijkheden zoals Teams en natuurlijk de 24/7 openingstijden van mijn mailbox ben ik voor iedere (kleine) ondernemer in Nederland bereikbaar & beschikbaar!

Wat kan ik voor jou doen?

Als tekstschrijver uit Sneek werk ik aan allerlei online teksten. Hierbij moet je denken aan blogs, webteksten, SEO-teksten, social mediateksten. Daarnaast kun je ook bij mij terecht als je zelf graag wilt leren hoe je zakelijk begint te bloggen. Of wanneer je een sparringpartner nodig hebt om gigaveel ideeën voor blogonderwerpen te bedenken!

Laat je teksten voor je schrijven!

Naast je eigen werk, waar je heel bewust voor hebt gekozen en wat je met intens veel plezier doet, hou je weinig tijd over om ‘even’ aan je online teksten te sleutelen…

Zelf je teksten (of het nu blogs of webteksten zijn) schrijven kost tijd, energie en…eigenlijk heel eerlijk: ook PLEZIER in het schrijven ervan! Want jouw doelgroep, je bezoekers vóélen het wanneer jij met tegenzin schrijft.

Als tekstschrijver in Sneek kan ik jou, waar jij ook woont in Nederland, helpen met al die teksten! Ik vertaal jouw passie en enthousiasme voor je onderneming naar teksten die jouw klanten voelen, zodat zij bij jou komen met hun vragen of problemen.

Wil je dat ik alle teksten voor je schrijf of wil je hulp om het zelf te doen? Samen bespreken we jouw wensen en komen we tot een samenwerking die voor ons allebei supergoed gaat werken!

Tekstschrijver Sneek e.o.

Gebaseerd in Sneek, Friesland maar dankzij de kracht van online mogelijkheden ben ik in heel Nederland inzetbaar.

Tekstschrijver Sneek gezocht?

Vanuit mijn thuiskantoor werk ik iedere dag aan teksten voor mijn klanten en mezelf. Zonder de druk van een huurpand of reistijd kan ik al mijn tijd en energie geven aan mijn leukste werk: teksten schrijven als tekstschrijver in Sneek!

Kosten tekstschrijver Sneek

Een kennismakingsgesprek is waar het voor ons allemaal begint: in dit uur praten we over jouw onderneming, wat je allemaal al hebt en wat je graag wilt dat ik voor je ga doen.

Ik geef altijd tips en advies hoe jij online je aanwezigheid kunt verbeteren.

Voor het schrijven van blogs heb ik vaste tarieven. Ook voor het schrijven van je webteksten werk ik op basis van vaste tarieven. Neem hiervoor een kijkje op mijn tarievenpagina.

Afspreken met tekstschrijver Sneek

Heb je een globaal idee van wat je wilt en heb je mijn tarieven bekeken? Neem dan contact op en bespreek je wensen met mij! Aan de hand van dit gesprek voelen we of er een goede klik is voor een samenwerking en zo ja, dan maken we de volgende afspraak.

Omdat iedereen maatwerk nodig heeft, stuur ik je een offerte vooraf. Deze is op basis van mijn vaste tarieven en jouw wensen. Ik vermeld hierin ook helder wat ik precies voor je ga doen, zodat kosten en afspraken voor ons allebei volledig transparant zijn.

 Zo werk jij zonder zorgen met deze tekstschrijver uit Sneek!

Vraag naar de mogelijkheden want echt: ik ben er om jou te helpen met je teksten!

Geverifieerd door MonsterInsights