corrigeren en redigeren

Je bent lekker op weg, je teksten vloeien je pen uit en je passie voor je onderwerpen laten de woorden dansen op je computerscherm!

FANTASTISCH

Geniet van dat gevoel, want dat voelen je lezers ook!
Toch kan het zo zijn dat je de tekst terugleest en denkt: hm, ik weet niet zeker of die zin wel lekker loopt en klopt de opbouw wel?

Dan kun je baat hebben bij iemand met een paar frisse ogen, die je tekst (waar nodig) corrigeert en/of redigeert!

corrigeren en redigeren is ook een heerlijke klus!
j

Jouw tekst laten corrigeren

 

Jouw tekst laten corrigeren door mij, betekent dat ik je taal- en spellingsfouten eruit haal.

Die lastige d’s en t’s of nog erger: de dt’s!
Het kan je nachtmerries bezorgen! Of wat dacht je van de Engelse woorden die in onze Nederlandse taal zijn opgenomen? Hoe schrijf of vervoeg je die nu correct?

DAT zijn nu juist de interessante kwinkslagen van onze taal, waar ik zo van hou! En daar help ik jou dan graag mee, zodat jij er geen hoofdbrekens meer over hoeft te hebben.

 

 

j

Jouw tekst laten redigeren

 

Jouw inspirerende tekst stuur je in Word naar mij toe. Ik lees hem goed door en daarna bespreken we wat precies je doel is met deze tekst, welke onderdelen het meest belangrijk zijn en welke doelgroep je wilt bereiken.

Ik neem jouw persoonlijkheid, je ’tone-of-voice’ over en corrigeer de tekst voor je. Daarna stuur ik hem terug, zodat jij kunt nalezen of ik je tekst écht goed begrepen heb.
Zodra jij tevreden bent, stuur ik je de definitieve opmaak toe en ben jij in het bezit van een sterke, eigen tekst!

Anders dan bij een correctieronde neem ik dus de hele tekst door op taal- en spellingsfouten EN ik verbeter waar nodig de opbouw van je tekst, zodat jij uiteindelijk een goed lopende, correcte en (belangrijk!) een lekker leesbare tekst hebt!

 

Corrigeren en redigeren

Maar als je graag minder stress wilt van de juiste spelling en grammatica op je enthousiast geschreven tekst, dan verlos ik je graag van die stress!